Oproep!

Gezocht: activiteiten-coaches......‘’die hun passie willen delen’’

Kun jij, als medewerker van Triade Vitree, iets betekenen voor je collega’s? Heb je naast de functie die je bij Triade Vitree hebt nog andere vaardigheden of hobby’s op het gebied van vitaliteit waar je collega’s iets aan hebben? Denk dan aan een hardloopsessie, een workshop kralenkettingen maken, gezamenlijk gezond koken, een muziekles. Alles is mogelijk! Meld je dan snel aan als activiteitencoach!

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit zijn speerpunten binnen het jaarplan van Triade Vitree. Heel graag willen wij het aanbod aan workshops/ trainingen op het gebied van vitaliteit vergroten. Kan en wil jij hier een bijdrage aan leveren? Heb je vaardigheden op het gebied van vitaliteit waar je collega's iets aan hebben?

Misschien kun je vanuit die vaardigheid iets voor collega's betekenen. Kortom graag willen wij collega's inzetten voor collega's. Dat past ook helemaal bij de visie van Triade Vitree: Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.

Omdat wij zo op afstand natuurlijk niet weten welke 'verborgen' vaardigheden er allemaal binnen Triade Vitree aanwezig zijn, doen wij deze oproep.

Een paar praktische vragen en antwoorden:

Welke vaardigheden worden bedoeld?

Geef jij creatieve workshopsof fitness-lessen, doe jij aan mindful walking/running, geef jij trainingen in het vergroten van het zelfvertrouwen, weerbaarheid, yoga, klankmassage, punniken, veel is mogelijk. Laat je daarom niet weerhouden te reageren als jij nog iets heel anders wilt aanbieden!

Gaan collega's die van het aanbod gebruik willen maken hiervoor betalen?

De activiteit is gratis voor collega’s. Als ze van het collega-aanbod gebruik willen maken dan hoeven ze niet te betalen. De 'training' wordt wel in eigen tijd gevolgd en eventuele reiskosten zijn voor eigen rekening.

Wie betaalt dan de collega 'coach'?

De activiteitencoach krijgt een vergoeding van Triade Vitree.

Zijn er faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een ruimte of materiaal?

Als jezelf een ruimte beschikbaar hebt, kun je die gebruiken voor je aanbod. Zo niet dan kijken we samen naar een geschikte ruimte en/of naar aanschaf van materiaal.

Wordt de kwaliteit van het aanbod bewaakt?

Triade Vitree is verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit. Hierover maken wij afspraken met de trainers. Sommige trainers zijn aangesloten bij een beroepsvereniging of kunnen op een andere manier hun expertise aantonen. Maar dat is niet perse noodzakelijk. De projectgroep houdt de vinger aan de pols t.a.v. de inhoud van de training of workshop.

Waar vind ik de activiteiten om zelf mee te doen?

Zie website www.triadevitreevitaal.nl

Waar moet het aanbod verder aan voldoen?

Er moet variatie zijn in het aanbod, er moet evenwicht zijn in het aanbod en het aanbod moet voor iedereen toegankelijk zijn. We zullen hierin keuzes moeten maken. Dat betekent dat we mogelijk ook collega's die zich als trainer aanbieden moeten teleurstellen bijvoorbeeld omdat we teveel aanmeldingen hebben op één bepaalde activiteit.

Zie jij jezelf als activiteitencoach, heb je een mooie vaardigheid te bieden aan je collega’s en ben je enthousiast! Meld je dan snel aan via de e-mail bij Triadevitreevitaal@triadevitree.nl

Vermeld in je e-mail over welke vaardigheden je beschikt en waarom dat volgens jou kan bijdragen aan de vitaliteit van collega's. Denk er ook aan zaken te vermelden waarvan jij denkt dat ze voor ons van belang zijn om te weten. Bijvoorbeeld beschik je over een eigen ruimte, ben je bepaalde dagen beschikbaar etc. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een gesprek, waarin je in ons laat zien hoe jouw aanbod eruit ziet. Vermeld ook vast vragen die je hebt en bedenk dat je met deze aanmelding nog nergens aan vastzit.