Collectieve kortingen zorgverzekeringen

Collectieve kortingen zorgverzekeringen

Collectiviteit Zorgverzekeringen 2023

De overheid heeft bepaald dat de collectiviteitskorting op de Basisverzekering vervalt. Dit geldt voor alle zorgverzekeraars in Nederland.

Heb je een collectieve zorgverzekering? Dan ontvang je vanaf 2023 geen korting meer op je Basisverzekering. Op de aanvullende verzekeringen bieden de meeste verzekeraars echter nog wel korting aan, extra ruime vergoedingen of gratis extra’s in de vorm van E-learning, checks en apps. Kijk op de website van jouw verzekeraar en maak er gebruik van. Zo kunnen we zorgen voor steeds meer gezondheid en vitaliteit op de werkvloer.

Triade Vitree biedt momenteel collectiviteitsvoordelen bij vijf zorgverzekeraars:

IZZ, CZ, VGZ, Zilveren Kruis en Menzis.

Als je hiervan gebruik wilt (blijven) maken, heb je een collectiviteitsnummer nodig. Het collectiviteitsnummer vind je in dit document onder de naam van de zorgverzekeraar. Dit nummer verschilt per zorgverzekeringsaanbieder en in sommige gevallen ook per bedrijfsonderdeel. Tussen haakjes vind je de bedrijfsnaam waarop de verzekeraar het nummer heeft geregistreerd.

Ben je al verzekerd bij een bovenstaande verzekeraars, maar maak je nog geen gebruik van de collectiviteitskorting, dan kun je dit alsnog wijzigen.

Vanzelfsprekend is aan jou de keus om gebruik te maken van het aanbod van één van deze vijf zorgverzekeraars. Om te vergelijken wat de korting op aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering is, adviseren wij je om de website van de verzekeraar te bezoeken.

Medewerkers op wie de CAO Jeugdzorg van toepassing is, ontvangen daarnaast een werkgeversbijdrage (Artikel 8.9 Tegemoetkoming premie zorgverzekering): De werknemer die onder CAO-Jeugdzorg valt, ontvangt iedere maand € 20,- bruto van de werkgever als tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Het maakt daarbij niet uit hoeveel uren de werknemer volgens zijn arbeidsovereenkomst werkt.

IZZ Zorgverzekering door CZ

IZZ Zorgverzekering door CZ (Triade): 005975018
IZZ Zorgverzekering door CZ (Vitree): 005975573
De IZZ Zorgverzekering door CZ biedt kortingen en extra voordelen: klik hier

IZZ Zorgverzekering door VGZ
IZZ Zorgverzekering door VGZ (Triade): 273500
IZZ Zorgverzekering door VGZ (Vitree): 995500
De IZZ Zorgverzekering door VGZ biedt korting op verschillende aanvullende verzekeringen: Premietabel 2023 273500 Iedereen
Voor meer informatie


VGZ

VGZ Zorgverzekering (Triade Flevoland) 15800*
*Dit collectiviteitsnummer is ook van toepassing op Vitree-medewerkers, echter in beide gevallen dit collectiviteitsnummer gebruiken.

De IZZ Zorgverzekering door VGZ biedt een online omgeving “Gezond Leven” plus korting en extra ruime vergoedingen op verschillende aanvullende verzekeringen: Premietabel 2023 15800 Iedereen
Voor meer informatie: vgz.nl/collectief

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis (Triade Vitree): 207200250
De zorgverzekering van Zilveren Kruis biedt korting op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering, extra vergoedingen, een online omgeving voor medische vragen en een online vitaliteitscoach.
Voor meer informatie


Menzis

Menzis (Triade): 56100*
*Dit collectiviteitsnummer is ook van toepassing op Vitree-medewerkers, echter in beide gevallen dit collectiviteitsnummer gebruiken.

De zorgverzekering van Menzis biedt korting op de aanvullende- en tandartsverzekering, extra vergoedingen en een online omgeving “Samen Gezond”