Holistisch consult

Beschrijving:

Ik kijk vanuit een holistische visie naar jouw klacht. Dit betekent dat ik niet alleen naar de klacht kijk, maar naar jou als compleet mens op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel.. Wanneer er een verstoring is op één van de niveaus, ontstaat er een onbalans. Vervolgens kunnen er allerlei klachten ontstaan. Denk aan schouderklachten; dit kan te maken met te veel last op je schouders dragen, omdat je je bijvoorbeeld zorgen maakt. Maar ook met klachten in het bekkengebied, kan het zijn dat er problemen zijn rondom jou seksualiteit. Een holistisch consult geeft inzicht, helpt te ontspannen en verzacht en vermindert jou klachten. Daarnaast help ik jou om dingen anders aan te pakken, zodat je niet in hetzelfde patroon terug valt.
Hoe ziet een holistisch therapeutisch/ coaching consult eruit?
Een holistisch consult begint met een gesprek. We bespreken wat er op dit moment speelt, welke klachten er eventueel zijn. Daarna voel ik welke methode ik wil gebruiken om jou verder te helpen. Dit kan bijvoorbeeld EFT zijn, of de Sedona methode, maar ook een systemische opstelling. Ik bespreek dit met jou, zodat je weet waar je aan toe bent.
Om je daarna te helpen ontspannen en in balans te brengen, sluit ik meestal af met een reiki behandeling.
Binnen 3 tot 6 weken heb je de volgende afspraak. Afhankelijk van jou hulpvraag en proces, kijken we hoe het gaat na de eerste behandeling, maar ook om een vervolg behandeling te starten. Dit omdat je dan op een diepere laag kunt komen en er zo meer ruimte ontstaat voor heling. Het is per klacht en per persoon verschillend hoeveel consulten er nodig zijn, tot de klacht sterk verminderd of verdwenen is. Alles gaat in overleg met jou, ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt.
Ik werk niet graag met de klok, maar speel in op wat er nodig is. Gemiddeld duurt een consult anderhalf uur. Mocht het uitlopen of sneller klaar zijn, is dit hoe het loopt.
Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn website www.lifejoys.nl

EEN AFSPRAAK MAAK JE VIA
https://lifejoys.nl/Contact/

Waar:

Emmeloord

Kosten:

Triade Vitree bekostigt deze training, jij investeert je eigen tijd en betaalt je reiskosten.

Dit lijkt me wel wat!

Meld je aan via de aanmeldknop bij de geselecteerde datum. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per E-mail.
Als je vragen hebt over de activiteit, kun je contact opnemen met de aanbieder via het tabblad 'vragen'.

Stel hier je vraag

Heb je vragen over deze activiteit? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de aanbieder van de activiteit.